Airconditioning

Ons personeel helpt je graag met een advies op maat en de oplevering van een prachtig systeem, geheel naar wens. Een airconditioningsysteem “werkt” het hele jaar. In de zomer koelt het je huis en in de winter zorgt het voor behaaglijke warmte!

Meer informatie

Advies nodig?

Wesley helpt je graag verder

Airconditioning

Madern Techniek is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioningsystemen. Ons personeel helpt je graag met een advies op maat en de oplevering van een prachtig systeem, geheel naar wens. Een airconditioningsysteem “werkt” het hele jaar. In de zomer koelt het je huis en in de winter zorgt het voor behaaglijke warmte!

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en Nefit Bosch. Mocht je interesse uitgaan naar een speciaal designmodel, denken we ook graag met je mee.

Voordelen

Advies op maat
Wij denken en kijken graag met jou mee. Wil jij weten welk model het mooist bij jouw woning staat? Wij geven graag advies!
Verwarmen en koelen
Een airconditioningsysteem kan jouw woning verwarmen in de wintermaanden en zorgen voor verkoeling in de zomermaanden.
Besparen
Wil jij nog meer besparen op je energierekening? Een airconditioningsysteem is ook mogelijk in combinatie met zonnepanelen!

Meer informatie over onze diensten?