Verwarmings- systemen

Duurzaamheid is één van onze punten waar wij veel waarde aan hechten. Dit is dan ook altijd het uitgangspunt bij onze verwarmingssystemen. Wij plaatsen onder andere cv-ketels, warmtepompen lucht/water, warmtepomp water/water en hybride warmtepompen.

Meer informatie

Advies nodig?

Wesley helpt je graag verder

CV-ketel

De cv-ketel is het centrale verwarmingssysteem dat het water verwarmt. Via cv-leidingen wordt het water naar de aangesloten warmtewisselaars getransporteerd. Dit zorgt voor een warm huis en warm watervoorziening. Wij plaatsen uitsluitend gerenommeerde merken als Nefit, Remeha en Intergas.

Warmtepompen lucht/ water

Lucht/water warmtepompen onttrekken omgevingslucht. De warmtepomp bestaat uit twee delen, namelijk een binnenunit en een buitenunit. De lucht van buiten wordt met een ventilator afgegeven aan de binnenunit, waarbij energie vrijkomt in de vorm van warmte.  De energie wordt doorgevoerd aan het water en de verwarmingsinstallatie. In de zomerperiode is de werking van de warmtepomp lucht/water omgekeerd. Wij maken gebruik van twee type installaties lucht/water warmtepompen.

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp is een verwarmingssysteem waarbij geen cv-ketel of gasaansluiting nodig is. De warmtepomp voorziet het verwarmen van de woning en zorgt voor warm water. De all-electric warmtepomp zet energie uit de buitenlucht, bodem en of elektrische stroom om in warmte.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een verwarmingssysteem gecombineerd met een cv-ketel voor een energiezuinige woning. Een hybride warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. Een hybride warmtepomp die nauw samenwerkt met je nieuwe of bestaande cv-ketel. Warmtepompen zijn volledig elektrisch en leveren de meeste warmte. Cv-ketels werken nog wel op gas, maar gaat alleen werken wanneer er extra capaciteit nodig is

Meer informatie over onze diensten?