Werktuigbouw

Of het nu gaat over nieuwbouw of renovatie, bij utiliteitsbouw of industrie: wij denken van begin tot eind met je mee en leveren de meest optimale werktuigkundige installaties.

Meer informatie

Advies nodig?

Jan helpt je graag verder

Verwarming

Wij streven continu naar duurzame en slimme oplossingen voor grote werkvloeren, woon- of werkplekken. Ons verwarmingsdoel is dat de energieprestatie coëfficiënt is en er warmte wordt teruggewonnen.

Koeling

Bij het ontwerpen kijken wij naar duurzame manieren van koelen. Hierbij maken wij gebruik van energiezuinige componenten en kijken wij hoe de restwarmte rendabel hergebruikt kan worden.

Luchtbehandeling

Door het toepassen van verschillende duurzame technieken, zorgen wij voor de juiste dosering van frisse lucht. Dit zorgt voor een uitstekend binnenklimaat.

Water en sanitair

Bij water en sanitair kijken wij naar geïntegreerde oplossingen voor het aanleggen van waterinstallaties in combinatie met elektrotechniek en klimaatbeheersing. Wij zijn een SEI-gecertificeerd installatiebedrijf.

Meet- en regeltechniek

Voor iedere technische installatie wordt er gebruik gemaakt van de meet- en regeltechniek. Wij kijken samen met de medewerkers naar het meest efficiënte besturingssysteem voor de desbetreffende installatie.

Onze kernwaarden
Kwaliteit
Voor ons staat voorop dat jij jarenlang kunt genieten van je aankoop. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken als Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en Nefit Bosch. Bovendien is al ons personeel volledig gekwalificeerd en toegewijd.
Duurzaamheid
Bij elke opdracht gaan wij uit van de meest efficiënte wijze om een gebouw zo comfortabel mogelijk te verduurzamen. Bij al onze producten en diensten kijken wij naar het optimaal voorzien in jouw behoefte, zonder dat het schadelijk is voor het milieu of de economie, nu en in de toekomst.
Service
Uitstekende service verlenen zit in ons DNA. Vanaf het eerste moment, tot aan de oplevering van jouw project of systeem én daarna. Daarom werken wij met onderhoudscontracten. Dit geeft jou de zekerheid dat wij altijd direct handelen bij eventuele storingen en jaarlijkse controles uitvoeren om het risico op storingen te beperken.

Meer informatie over onze diensten?