Diensten

Madern Techniek voert werktuigbouwkundige en elektrotechnieken installaties uit. Wij werken op duurzame en efficiënte wijze. Onze opdrachtgevers zijn onder andere zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijfspanden, appartementencomplexen en showrooms, zowel nieuwbouw als renovatie.

Advies nodig?

Jan helpt je graag verder
Onze kernwaarden
Kwaliteit
Voor ons staat voorop dat jij jarenlang kunt genieten van je aankoop. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken als Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en Nefit Bosch. Bovendien is al ons personeel volledig gekwalificeerd en toegewijd.
Duurzaamheid
Bij elke opdracht gaan wij uit van de meest efficiënte wijze om een gebouw zo comfortabel mogelijk te verduurzamen. Bij al onze producten en diensten kijken wij naar het optimaal voorzien in jouw behoefte, zonder dat het schadelijk is voor het milieu of de economie, nu en in de toekomst.
Service
Uitstekende service verlenen zit in ons DNA. Vanaf het eerste moment, tot aan de oplevering van jouw project of systeem én daarna. Daarom werken wij met onderhoudscontracten. Dit geeft jou de zekerheid dat wij altijd direct handelen bij eventuele storingen en jaarlijkse controles uitvoeren om het risico op storingen te beperken.

Meer informatie over onze diensten?