Elektrotechniek

Voor zowel nieuwbouw als een renovatieproject, staan wij garant voor professioneel ontwerp, tijdige levering en vakkundige installaties.

Meer informatie

Advies nodig?

Hans helpt je graag verder

Verlichting

Voor elk gebouw stellen we vooraf een doordacht lichtplan op. Hierbij houden we rekening met de architectuur, functionaliteit en gebruik. Maar ook de wettelijke normen, regelgeving, duurzaamheid en het budget worden hierin opgenomen en meegewogen.

Inbraak- en brandmeldsystemen

Wij voorzien elk gebouw van een passend, betrouwbaar inbraak- en brandmeldsysteem. Hierbij maken wij gebruik van elektronische beveiliging, brandmeldsystemen, toegangscontrole, beveiligingsverlichting en camerasystemen CCTV.

Data en communicatie

Een goede infrastructuur is de basis voor een optimaal dataverkeer en storingsvrije communicatie. Wij zorgen voor een bekabelingssysteem, dat afgestemd is op de wensen en eisen van de eindgebruiker.

Onze kernwaarden
Kwaliteit
Voor ons staat voorop dat jij jarenlang kunt genieten van je aankoop. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken als Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en Nefit Bosch. Bovendien is al ons personeel volledig gekwalificeerd en toegewijd.
Duurzaamheid
Bij elke opdracht gaan wij uit van de meest efficiënte wijze om een gebouw zo comfortabel mogelijk te verduurzamen. Bij al onze producten en diensten kijken wij naar het optimaal voorzien in jouw behoefte, zonder dat het schadelijk is voor het milieu of de economie, nu en in de toekomst.
Service
Uitstekende service verlenen zit in ons DNA. Vanaf het eerste moment, tot aan de oplevering van jouw project of systeem én daarna. Daarom werken wij met onderhoudscontracten. Dit geeft jou de zekerheid dat wij altijd direct handelen bij eventuele storingen en jaarlijkse controles uitvoeren om het risico op storingen te beperken.

Meer informatie over onze diensten?