Over Madern

Over Madern

Madern Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt.

Wij streven continu naar duurzame en slimme klimaatoplossingen. De combinatie van jarenlange ervaring en onze vakmensen maakt onze dienstverlening optimaal!

Bij Madern Techniek hechten wij veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende service. Bij elke opdracht gaan wij uit van de meest efficiënte wijze om een gebouw zo comfortabel en duurzaam mogelijk te maken.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij kunnen ieder gebouw, woning en bedrijfspand voorzien van onze duurzame installaties.

Familiebedrijf

Madern Techniek is een écht familiebedrijf. De directie bestaat uit de broers Jan en Hans Madern. Jan is de expert in werktuigbouw en Hans in de elektrotechniek. Al jarenlang werken zij met elkaar samen met als grote drijfveren kwaliteit, duurzaamheid en service.  We zijn een klein en open bedrijf, waar je altijd welkom bent om een kijkje te nemen en  kennis te maken. Heb je een vraag over een project of hoe je (je woning) kunt verduurzamen? Wij denken graag met je mee!

 

Onze kernwaarden
Kwaliteit
Voor ons staat voorop dat jij jarenlang kunt genieten van je aankoop. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken als Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en Nefit Bosch. Bovendien is al ons personeel volledig gekwalificeerd en toegewijd.
Duurzaamheid
Bij elke opdracht gaan wij uit van de meest efficiënte wijze om een gebouw zo comfortabel mogelijk te verduurzamen. Bij al onze producten en diensten kijken wij naar het optimaal voorzien in jouw behoefte, zonder dat het schadelijk is voor het milieu of de economie, nu en in de toekomst.
Service
Uitstekende service verlenen zit in ons DNA. Vanaf het eerste moment, tot aan de oplevering van jouw project of systeem én daarna. Daarom werken wij met onderhoudscontracten. Dit geeft jou de zekerheid dat wij altijd direct handelen bij eventuele storingen en jaarlijkse controles uitvoeren om het risico op storingen te beperken.

Meer informatie over onze diensten?